”Spirituele dag” bij De Olde Mölle

NEEDE – In Café restaurant “De Olde Mölle” wordt op zondag 22 oktober voor de dertiende keer een Spirituele dag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door stichting “Spirituele Dag Neede”. Bezoekers kunnen kennismaken met allerlei onderwerpen op spiritueel gebied en zelfontwikkeling.

Er zullen ruim 30 mediums en therapeuten aanwezig zijn die zich bezig houden met onder andere aura tekenen, healing, tarot, voetreflex, magnetiseren en er is een dierentolk, waardoor ieder bezoeker kennis kan maken met deze materie. Tevens zijn er vier lezingen in een aparte zaal: Lezingen worden verzorgd door Anuschka Hallers (boodschap aan de hand van tekening), Erna Rensen (psychometrie), Lianne Langenkamp (boodschappen aan de hand van dierenfoto’s), Jan van Veen (psychometrie).

Ook zullen er stands zijn waar artikelen bezichtigd en/of gekocht kunnen worden op spiritueel gebied. De opbrengst van de Spirituele Dag Neede gaan dit jaar naar het goede doel: Vlinderkind.

Spirituele Dag Neede: 22 oktober, 11.00 – 17.00 uur, Café restaurant “De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede. Entree 10 euro, kinderen t/m 15 jaar gratis, maar alleen onder begeleiding van volwassenen.
Consulten zijn gratis. Zie ook facebook: www.facebook.com/spiritueledag

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven