Start verkoop ‘Berkelstaete’ 2 november

EIBERGEN – In nieuwbouwwijk Op de Bleek verrijst een bijzonder appartementencomplex onder de naam Berkelstaete. Op donderdag 2 november start de verkoop van deze 20 luxe appartementen. Tegelijkertijd worden ook 12 ruime semi-bungalows voor verkoop vrijgegeven. Potentiële kopers krijgen tijdens de start verkoop de mogelijkheid om plattegronden te bekijken, een verkoopbrochure op te halen en eventueel al een voorkeur op het appartement of bungalow van hun keuze door te geven. De 20 luxe appartementen Berkelstaete maken onderdeel uit van de totale nieuwbouwontwikkeling Op de Bleek in het noordwesten van Eibergen. Het bijzondere uitzicht op de rivier de Berkel en de omringende landerijen maken van dit appartementencomplex een gewild nieuwbouwproject. Ook de architectuur is bijzonder te noemen: het ontwerp is geïnspireerd op de textielfabrieken van weleer. De appartementen zijn verdeeld over vijf woonlagen en de woonoppervlaktes variëren tussen de 86 m2 en 148 m2.

Elk appartement beschikt over minimaal 2 slaapkamers, volledige keuken en badkamer, een zeer royaal balkon of terras en een berging op de begane grond. Ook beschikt de toekomstige bewoner over een eigen overdekte parkeerplaats onderin het complex. De twee bovenste appartementen zijn ontworpen als penthouse en bieden werkelijk een fenomenaal uitzicht over de Berkel en omringende landerijen.

12 semi-bungalows De Bleek
De 12 semi-bungalows De Bleek zijn eveneens gesitueerd in de nieuwbouwwijk Op de Bleek en kennen een unieke combinatie van gemak en comfort. Zowel de leefkeuken, woonkamer en badkamer als de slaapkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping is door de toekomstige bewoners helemaal naar wens in te delen. De semi-bungalows zijn energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en beschikken over en eigen voor- en achtertuin met houten berging. Het zijn uitermate geschikte woningen voor senioren of mensen die graag alle leefruimtes op de begane grond willen.

Start verkoop
Tijdens de start verkoop kunnen de geïnteresseerde kopers inzicht krijgen in de woonmogelijkheden die de appartementen en semi-bungalows te bieden hebben. Verkooptekeningen, plattegronden en brochures zijn ruim voorhanden. De verkoopteams van Ten Hag Makelaarsgroep, Bennink Makelaardij en Scheers & Roes Makelaars zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en opties/voorkeuren vast te leggen. Iedereen is van harte welkom om bij de start verkoop aanwezig te zijn.

Locatie: Café de Klok, Grotestraat 84 in Eibergen

Datum:  donderdag 2 november 2017

Tijdstip: 16.30 – 18.00 uur

Meer informatie over de woningen is te vinden op de website van Op de Bleek: opdebleek.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven