Concordia behaalt prachtig resultaat

BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum heeft afgelopen zaterdag een succesvolle prestatie geleverd op het concertconcours in de Hanzehof te Zutphen. Concordia, onder leiding van Henk-Jan Heijnen, kwam uit in de 2e divisie en bracht twee werken ten gehore: ‘Elements of Nature’, van Hermann Pallhuber en ‘Sequences for band’, van Carlos Pellicer. Tezamen werd dit door de vakjury beoordeeld met een prachtig resultaat van 85,33 punten, goed voor een eerste prijs én promotie naar de 1e divisie. Dit is een kroon op maandenlange voorbereiding en biedt een mooi toekomstperspectief voor deze jonge, enthousiaste vereniging. De ontlading bij de 63 leden was dan ook groot en het resultaat is tot in de late uurtjes gevierd in verenigingsgebouw Dacapo te Beltrum.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven