Journalist Dolf Ruesink doet boekje open

NEEDE – Journalist Dolf Ruesink heeft een rugzak vol mooie verhalen en anekdotes. Voor zijn werk is Dolf altijd op zoek naar het menselijke verhaal. Zijn ontmoetingen met artiesten, politici, regionale helden, leden van het Koninklijk Huis en de gewone man hebben veelal een hoofdrol gespeeld in zijn artikelen. Een selectie is gebundeld in het boek Op het uitgelezen moment. Op donderdag 23 november zal Dolf Ruesink op de Najaarsavond voor leden van de Historische Kring Neede vertellen over zijn ontmoetingen en ervaringen met prominenten. Natuurlijk speelt hij op deze avond in op de actualiteit. En zal de Achterhoek een centrale rol spelen in zijn presentatie in Neede.

Dolf zal vertellen over de reis die hij samen met oud minister Henk Kamp maakte naar Afghanistan, de Achterhoekse band Normaal, Needenaar Henk Heinemann, zanger Gert Timmerman en de vriendschap tussen oud wielrenner Hennie Kuiper en oud premier Dries van Agt.

Leden en belangstellenden zijn welkom op deze spraakmakende lezing in Grand Café de Hofmaat. Zaal open vanaf 19.30 uur. Aanvang presentatie 20.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven