Winterkermis voor 5e keer bij de Klok!

EIBERGEN – Aankomende zaterdag 25 november is er het 1e lustrum van de Winterkermis bij de Klok in  Eibergen. Even bij elkaar komen, nagenieten en feestvieren met kermisbezoekers op de laatste zaterdag in november blijkt al 5 jaar een succes. Traditioneel staan fervente kermisbezoekers van de maandag achter de tap. Dit keer zijn dat Jan Willem Grooters, Peter Hartman, Angela Ligtenbarg, Debbie Scholten, Stefan Hesseling en Maarten Teutelink. Zij hebben gekozen voor het thema Après Ski.

Vanaf 21.00 uur tref je de organisatie bij de entree als ontvangstcomité. Uiteraard is het ontvangst  met een toepasselijk gratis glaasje “schnaps” en suikerspin. De zaal is tevens omgetoverd tot ware skihut. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur is er het foute muntenuur. Tegen betaling van één roze Klokmunt en één foute, oude, vreemde munt kunt je twee consumpties halen. “Anton aus Tirol”, Atemlos en vele anders Après Skit hits zal Christo Meijer van de Discokings voorbij laten komen.

Mit Ski’s, Schnee und Schnaps is die Stimmung garantiert. Wacht met de kermis niet tot het voorjaar is en kom vooral van een koude kermis thuis is het credo. De entree is gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven