Kerstmiddag Zonnebloem Borculo/Haarlo

HAARLO – Op zaterdag 16 december organiseert de Zonnebloem Borculo/Haarlo de jaarlijkse kerstmiddag bij HCR Prinsen in Haarlo. De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

De Zonnebloem is er voor alle mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. U bent van harte welkom om deze middag tot een gezellig samenzijn te maken, samen met de vrijwilligers van de Zonnebloem. De kosten zijn 10 euro en daarvoor krijgt u koffie of thee met iets lekker, enkele drankjes en hapjes.

Dit jaar wordt het programma verzorg door muziektheater Capriccio ‘97. Een gemengd koor van ongeveer 35 personen uit Borne dat zorgt voor een onvergetelijke middag.

Wilt u erbij zijn, meldt u zich dan even aan bij Gerrit Sprokkereef, telefoonnummer 06 55 94 08 11. Woont u in Haarlo dan kunt u zich aanmelden bij Jo Maatman: (0545) 26 13 43.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven