Laatste les ‘BorculoseKids’ op ijsbaan

BORCULO – Het zit er weer op, woensdag 20 december was de laatste schaatsles van BorculoseKids on Ice op IJsbaan “de Scheg” in Deventer. De Borculose IJsclub organiseerde ook dit jaar weer in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland vier schaatslessen voor leerlingen van de basisscholen in Borculo, Haarlo,  Geesteren en Gelselaar, groepen 7 en 8.

Het begin was wat onwennig, maar uiteindelijk konden alle 88 deelnemers goed schaatsen en kreeg iedereen het schaatscertificaat, een bon voor gratis entree van de Scheg en het bekende houten klompje van Wicher en Klompenfabriek Nijhuis uitgereikt. Tijdens de lessen werd het remmen, vallen, pootje over en schaatsen met de handen op de rug  goed geoefend en nu is iedereen klaar voor natuurijs!

De vrijwilligers van de  IJsclub Borculo kunnen nu weer  aan de slag met het verkopen van abonnementen. Alle abonnementhouders van vorig jaar kunnen weer een bezoekje verwachten. Kijk voor de foto’s van de laatste les op www.sportfederatieberkelland.nl of de SFB facebookpagina.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven