Lichtjesavond op Eibergse begraafplaats

EIBERGEN – Rinus Bolster: ”Dit jaar houden wij de lichtjesavond op de begraafplaats aan de Borculoseweg 18 A op woensdag 27 december 2017 aanvang om 20.00 uur. Op de mooi verlichte begraafplaats wordt stilgestaan bij hen die gemist worden. Aan de bezoekers zullen kaarsjes uitgereikt worden om bij het graf van hun dierbare te zetten. Voor iedere familie is er één kaars.

Er is een programma samengesteld met passende woorden en muziek m.m.v. van het Mannekoor Leedvermaak Eibergen en Simon Nagelmaeker. Ook is er ruimte voor iedereen die een gedicht of een persoonlijke boodschap voor wil dragen. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met Rinus Bolster, kerkhofbeheerder. (telefoon: 06-51070988). Na de bijeenkomst is er gelegenheid om de kaarsen bij het graf of de urn te plaatsen.

Iedereen is deze avond van harte welkom. Ook nabestaanden wiens dierbaren elders gecremeerd of begraven zijn.
Het is raadzaam  om een zaklantaarn mee te nemen. We rekenen op een grote opkomst. De Begraafplaats commissie en vrijwilligers RK Mattheus locatie Eibergen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven