Open kerk op 31 december in Ruurlo

RUURLO – Wim Geurink: ”Na het succes van 2016 is de Dorpskerk van Ruurlo op de middag van oudejaarsdag vanaf 14.00 uur opnieuw open. Open voor iedereen!!! Wij hopen weer op veel bezoekers voor een ontmoeting in de kerk, een gesprekje, mijmeren, luisteren, verstillen en genieten van muziek. Tijdens deze middag zullen er optredens zijn van;

Anne de Jong op dwarsfluit en pianobegeleiding van René Kaskens (±14.30 uur) Ensemble Amazing (±15.30 uur).

Er zullen midwinterhoornblazers zijn om de kerk. Tussendoor zal er orgelspel klinken. Ook wordt er een kort verhaaltje verteld door Mevr. G. Lusink-Kamperman over kerst en oud/nieuw uit haar jeugd in Ruurlo.
Er een gebedenboek waar u kwijt kunt wat u op het hart ligt. Aansluitend zal er om 16.30 uur een korte vesper worden gehouden waarin Ds. Gaastra voorgaat en een koortje haar medewerking verlenen zalEen bloemstuk zal worden gemaakt waarin oud en nieuw naar voren komt. In de stiltehoek kan men een kaarsje aansteken.

Er zal koffie en thee zijn en limonade voor de kinderen en natuurlijk voor deze middag zullen de oliebollen niet ontbreken. Uiteraard is iedereen van harte welkom of u nu lid of geen lid bent van welke kerk dan ook. U kunt de kerk in- en uitlopen, dat mag ook met de volle tassen met boodschappen.

Deze oudejaarsdag is het niet alleen Oudejaarsdag op onze kalender, maar het is ook de oudejaarsdag van de huidige Dorpskerk. Op 1 januari gaat de kerkdeur dicht voor kerkgangers, maar open voor bouwvakkers. De kerk wordt heringericht. Op oudejaarsdag is er alle gelegenheid om de tekeningen van de herinrichting te bekijken en vragen te stellen.

Tot ziens op deze inloopmiddag, een ontmoetingsplek op de laatste dag van het jaar 2017. Ds. Tinus Gaastra, Wim Geurink en Gerrie van der Horst.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven