Opening heringerichte ‘Ordelmanskoele’

Inus Westhoff: ”Op woensdagmiddag 20 december worden op de Needse Berg in de Ordelmanskoele de nieuw aangelegde natuurlijke speelaanleidingen officieel in gebruik genomen. De Needse gemeenschapsraad nodigt alle basisschoolkinderen uit voor deze feestelijke opening. Er is een leuk openingsprogramma bedacht in samenwerking met de buurtsportcoaches Michel en Kim van Beweeg Wijs, de VVV en de Tuinen van Geerdink.

Je bent welkom om 15 uur en het programma duurt precies een uur. Je kunt dan met de Beweeg Wijs speelbegeleiders het nieuwe  beweegparcours verkennen, Dhr. Johan Geerdink (De Tuinen van Geerdink) laat je in een mini workshop kennis opdoen van de natuur op de Needse Berg en er wordt beknopt iets verteld over de historie van deze unieke Needse plek.

Het programma is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 met hun ouders, je volgt de drie  activiteiten in jouw eigen leeftijdsgroep. Als jij je opgeeft om GRATIS deel te nemen, kun je ook rekenen op een gezonde traktatie en een leuke herinnering. We zorgen ervoor dat iedereen weer – voor de duisterinval – naar huis is.

Om veilig bij de Needse berg te komen kunnen alle belangstellenden (kinderen en ouders)  meereizen met  een speciale bus (er zijn 50 plaatsen) die wordt ingezet door de gemeenschapsraad, je wordt dan tussen 14.15 uur en 14.30 uur bij jouw  school opgehaald. Als we meer dan 50 aanmeldingen krijgen (dat hopen we!) dan overleggen we met elkaar dat de oudste jeugd – onder begeleiding –  per fiets naar De Needse Berg komt.  Meer informatie ontvang je daarover van Kim of Michel als jij je via de mail hebt aangemeld. Er is ook een welkomstdrankje (koffie/thee) voor alle ouders / verzorgers.

Opgeven: kom je ook bij de opening? Wil je met de gratis bus mee? Meld je dan aan bij [email protected] of bij [email protected].”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven