Repair café De Berkel in ‘kerstsfeer’

BORCULO – Vakkundige vrijwilligers hebben reeds vele apparaten kunnen repareren in het Repair Café De Berkel en daarmee geven zij deze een tweede leven.  Op woensdag 13 december zal het Repair Cafe speciale aandacht schenken aan het kerstdiner. Zo kunnen keuken- en vleesmessen weer perfect scherp worden gemaakt en kunt u Senseo apparaten laten repareren zodat u na het kerstdiner een lekker kopje koffie kunt drinken.

Repair Café De Berkel is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en is met name bedoeld voor hen die het repareren niet (meer) kunnen. De reparaties en het verstelwerk zijn gratis. De eventueel gebruikte onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

De bezoekers kunnen meekijken met de reparatie of tegen een kleine prijs een kop koffie gebruiken in het naastgelegen eetcafé De Hoeksteen. Hiervoor krijgt men een reductiebon bij de receptie van Repair Café De Berkel. Plaats en tijd van handeling: woensdag 13 december, verder elke tweede woensdag van de maand van 13.00 -17.00 én van 18.30 – 21.00 uur in De Schuur, eetcafé De Hoeksteen, Steenstraat 3, Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven