Belhamels klaar voor het Fruhshoppen!

BELTRUM – Met de leus “Als neaven veur ’t leaven, vol gas tegen de stroom in” voeren de twee neven Prins Joost en Adjudant Menno campagne tijdens de carnaval. En zijn ze klaar voor het Fruhshoppen in hun eigen Belhamelhoes. Carnavalisten uit de hele regio zijn op zondag 21 januari weer van  harte welkom. Ze komen er graag, deze carnavalisten, want het programma van Frühshoppen bij de Belhamels is een unieke combinatie van humor, gemoedelijkheid, muziek, proosten met gerstenat en ludieke escapades. Vanaf 11.00 uur is iedereen uit Beltrum en omstreken welkom in zaal Spilman en wordt begonnen met het officiële gedeelte, waarbij er nader kennis gemaakt wordt met de Prins Joost en Adjudant Menno. Over en weer worden er door de hoogheden ’leuke en scherpe zegjes met een knipoog’ gedaan. Daarbij horen ook ludieke presentjes waarmee dikwijls ook nog even een steek onder water wordt gegeven. “We gaan er weer iets moois van maken”,  grijnst Prins Joost. Adjudant Menno beaamt dit. “We hebben weer de nodige voorbereidingen getroffen”, vult hij aan met een lach op zijn gezicht.

De dag zal verder muzikaal worden opgeluisterd door het huisorkest van de Belhamels, Valse Loch. En natuurlijk zal ook een spetterend optreden van de Belstars, de dansgarde van de Belhamels, niet ontbreken in het programma. Na het officiële gedeelte zal de middag worden voortgezet met FeestDJ Martin, die de zaal nog even flink op de kop zal zetten. Hét moment om nog eens te proosten op een gezellige en goede carnavalstijd!

Plaats van handeling: Residentie Belhamelshoes – Spilman te Beltrum, Datum: zondag 21 januari 2018. Aanvang: 11.00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven