Grote jaren 70 & 80 party bij de Klok

EIBERGEN – Oude tijden herleven op zaterdag 10 maart 2018 bij Eet- en Feestcafé de Klok in Eibergen. Tijdens de 12e editie van bar discotheek de Doofpot en de Kettel zal de muziek als vanouds van vinyl klinken. Ondanks dat het gebruik van de single en lp is ingehaald door cd’s en hoge resolutiebestanden neemt de populariteit van “vinyl” de laatste jaren weer toe. Niet alleen door ouderen, ook veel jongeren zijn verknocht aan het geluid van de draaitafel. In multimediawinkels zijn steeds meer betaalbare platenspelers te koop.

“Iedereen is welkom op deze vinylparty”, aldus dj en medeorganisator Aalt Kompagne “onze dj’s brengen de muziek van de jaren ’70 & ’80 tot leven, Soul, Funk, New Wave, Pop of Rock” . Webmaster Jan ter Beek; “de oude discoverlichting wordt speciaal voor die avond weer van zolder gehaald, vanaf het moment dat je de zaal binnenkomt proef je de sfeer van toen”. De organisatie, Dinant Besselink, Jan ter Beek, Aalt Kompagne en Wijnand Reijerink hoopt ook dit jaar weer op veel belangstelling.

Dus kom met je vrienden van toen en nu naar de 12e editie van de Doofpot / Kettel.Locatie Eet- en Feestcafé de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen. Aanvang 20.00 uur. In het voorcafé van Eet en Feestcafé de Klok, bij de DJ’s en webmaster zijn de kaarten verkrijgbaar voor 3 euro p/st. Aan de zaal kosten de kaarten op 10 maart 5 euro. Voor info www.dedoofpot.net, of like ons op facebook.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven