Jeugd omgeving Neede gaat schaatsen

NEEDE – Na al jaren de jeugd uit Borculo en Eibergen aan het schaatsen te hebben gekregen is het nu de hoogste tijd dat de jeugd uit Neede, Noordijk en Rietmolen ook schaatsles krijgt. Op de woensdagmiddagen 7, 14 en 21 maart wordt de jeugd uit Neede en omstreken van de groepen 6 t/m 8 van de basisscholen uitgenodigd door de Sport Federatie Berkelland en de Eibergse IJsvereniging om na schooltijd deel te nemen aan de schaatslessen op de IJsbaan Twente. De bus vertrek om 14.40 uur van het Vlearmoesplein in Neede en stopt rond 14.50 uur op de N315 t.h.v. Rietmolen. We verwachten om 17.15 uur weer terug te zijn in Rietmolen en om 17.25 uur in Neede. Opgeven voor de door Kinderopvang SKE/Humanitas, Temmink Retail, Niessink & Partners Accountants en Adviseurs, Rob Spikker BV en Steff Rohof Skiservice gesponsorde schaatsclinic kan t/m woensdag 7 februari op school of bij de SFB. Alle leerlingen hebben via school de uitnodigingsbrief toegestuurd gekregen.

Het einddoel van de schaatsclinic is dat de kinderen een schaatsvaardigheids-diploma behalen, zodat de leerlingen voortaan verantwoord het ijs op kunnen. Deelnemen kost €25,-, schaatsen huren kost dit jaar niets extra! Daarvoor krijg je de 3 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de busreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan.

Voor verdere informatie over het schaatsproject kunt u terecht bij de Sport Federatie Berkelland,  www.sportfederatieberkelland.nl Tel: 0545-476727 E-mail : [email protected]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven