Toneelvereniging ‘TOP’ op de planken

BORCULO – Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari is weer de jaarlijkse uitvoering van toneelvereniging TOP bij Zaal Peters in Borculo. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. De Spelers van het jeugdtoneel nemen u mee naar het Sprookjesbos. Diverse bekende sprookjesfiguren bezoeken het huisje van grootmoeder, maar waar is grootmoeder? Anneke de Vos: ”Daarna gaan we verder met het stuk “Tante Bella’s Beautysalon”.” Kluchtig spel in drie bedrijven geschreven door Henk Roede. Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een band met tante hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze zelfs blij met haar overlijden, want ze hebben nu immers EEN erfenis. De erfenis bestaat uit een verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goud geld te verkopen is. Maar is dit allemaal wel zo’n goed plan? Immers tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien.

Kaartvoorverkoop bij Tabak en Wijn en Zo, Veemarkt 4 Borculo. Uniek en al jaren zeer succesvol is het TOP arrangement, bestaande uit een 3-gangen menu, entree en een gereserveerde zitplaats voor slechts € 18,50 p.p.

Vooraf wel even reserveren bij Peters, 0545-271209 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven