Carnaval voor mensen met beperking

NEEDE  – Donderdag 8 februari 2018 gaan we weer een geweldig feestje bouwen bij de olde molle. Uit de hele regio ontvangen we in allerlei outfits, thema’s, versieringen en gekkigheid maar vooral ook met heel veel pret de carnavalsvierders (met een beperking) die zin hebben in een feestje.  Deze avond vieren we carnaval samen met  “de Clubs” uit Neede, Eibergen, Lochem  en Winterswijk.

Een avond waarop het carnavalsfeest  PUUR wordt gevierd. Een avond met veel blijde, vrolijke en genietende mensen. We dansen, springen en hossen op de echte carnavalskrakers of zitten lekker aan de kant om te kijken naar al het moois.  We genieten van de optredens van de dansgardes en proosten samen met een glaasje fris of een biertje op een mooie avond.

“Het carnaval zonder beperkingen” wordt gevierd bij  Cafe Restaurant de olde Molle, Diepenheimseweg 21 in Neede, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Ook mensen met een beperking die geen lid zijn van een club zijn uiteraard van harte welkom.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven