Iedereen welkom tijdens lijsttrekkersdebat

HAARLO – Op maandag 5 maart a.s. organiseren het Platform BV Berkelland en de Industriële Kring Berkelland een lijsttrekkersdebat, waarop alle ondernemers en overige belangstellenden uit de Gemeente Berkelland welkom zijn.  De bijeenkomst wordt gehouden bij Hotel Café Restaurant Prinsen aan de Eibergseweg 13 in Haarlo, start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duur tot ongeveer 22.00 uur. Deelname is gratis. Het debat heeft als centraal thema: “Nieuw ondernemen, Nieuw besturen” .

Willen we de uitdagingen voor de komende jaren kunnen aangaan, dan is ruimte om te ondernemen van groot belang met daarbij een open en goede samenwerking met de overheid van de Gemeente Berkelland.

De lijsttrekkers presenteren in een korte pitch hun eigen programma op economische gebied en daarna zal er een debat plaatsvinden tussen de aanwezigen en de lijsttrekkers met stellingen en vragen die betrekking hebben op het thema economie. Alle ondernemers van Berkelland laat uw stem horen en kom naar het debat op 5 maart.     Aanmelden kan via een mail naar [email protected].

Voor meer informatie zie: www.platformbvberkelland.nl of www.industrielekringberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven