Kaartverkoop Doofpotavond loopt goed

EIBERGEN – Zaterdag 10 maart is Eet- en Feestcafé de Klok in Eibergen het decor van de Doofpot / Kettel reünie. De voormalige Bar Discotheek die in de jaren 70 en 80 razend populair was bij de jeugd uit Eibergen en omstreken is er al lang niet meer, maar de muziek leeft voort. Het is alweer de 12e editie van dit populaire evenement. Een heerlijke avond voor de “stappers van toen en nu”. Een feest waar de nostalgie weer opbloeit en waar iedereen nog een keer uit z’n plaat kan gaan! Heerlijke dansplaten en de grootste hits van toen worden herbeleefd. Vanaf 20.00 uur ’s avonds klinken de eerste hits.
Het unieke van deze avond is dat de muziek uitsluitend van vinyl gedraaid wordt, net als toen. Een echt feest der herkenning aldus de organisatie. Ook deze editie wordt “opgelicht” met retro discoverlichting. Alle ingrediënten voor en beregezellige avond zijn aanwezig.

Natuurlijk is ook het voorcafé geopend voor wie rustig een praatje wil maken met oude bekenden. De organisatie hoopt op een grote opkomst, en adviseert kaarten in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen te voorkomen. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 10 maart 2018, bij Eet- en Feestcafé de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen, vanaf 20.00 uur is de zaal geopend.

Toegangskaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar bij Eet en Feestcafé de Klok in Eibergen bij de dj’s en webmaster. Kaarten in de voorverkoop € 3,= , aan de kassa € 5,= p.p. Voor info www.dedoofpot.net, of like ons op facebook.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven