Kieskompas Berkelland is nu in de lucht

BORCULO/EIBERGEN – Er valt heel wat te kiezen bij de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Berkelland. Maar welke partij vertegenwoordigt uw stem het beste? En welke onderwerpen vindt u juist belangrijk? Ga naar de website berkelland.kieskompas.nl en vul kieskompas in om erachter te komen met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft. Ook kunt u in het Kieskompas op onderzoek gaan naar de onderbouwingen van de partijen bij de stellingen óf juist alleen de thema’s selecteren die voor u belangrijk zijn.

Prikkelende stellingen
Samen met de zeven aan de verkiezingen deelnemende politieke partijen in Berkelland heeft het Kieskompas onderwerpen verzameld die spelen in onze gemeente. Deze onderwerpen zijn vertaald naar prikkelende stellingen. Alle partijen hebben op deze stellingen geantwoord van helemaal mee eens tot helemaal niet mee eens.

Uw antwoord op de stelling vergelijken met antwoord van de partijen
In het Kieskompas ziet u met welke partij(en) uw antwoorden het meeste overeenkomen. U kunt zich verder oriënteren op de posities van de verschillende partijen. Zo kunt u de thema’s selecteren die voor u belangrijk zijn en kijken welke partij op deze thema’s het meest overeenkomt met uw voorkeuren, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, economie of duurzaamheid.

Ook kunt voor elke stelling uw antwoord vergelijken met het antwoord van de partijen. Het Kieskompas is volledig transparant. Alle antwoorden van de politieke partijen worden onderbouwd door een verwijzing naar hun verkiezingsprogramma of een andere partijbron. Het Kieskompas heeft alles gecontroleerd. Met één klik op de knop kunt u deze onderbouwingen inzien.

Vul de stellingen van het Kieskompas in en zie met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven