Open huis bij Oqido Eibergen en Rekken

EIBERGEN – Zaterdag 10 maart houdt Kindercentrum Oqido in Eibergen en Rekken ‘open huis’ van 10:00 uur tot 12:00 uur voor belangstellenden. De verschillende locaties van de kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang zetten de deuren open. U kunt een kijkje nemen, en medewerkers zullen u graag te woord staan met informatie. Tot ziens op zaterdag 10 maart op één van onze locaties:

–  Kinderopvang 0-4 jaar, Peuteropvang 2-4 jaar  Lariksweg 27, Eibergen

– Buitenschoolse opvang 4-13 jaar: Bso de Menno, Kon. Wilhelminastraat 44,

Eibergen

– Kinderopvang 0-4 jaar, Peuteropvang 2-4 jaar en Buitenschoolse opvang 4-13 jaar:

Den Borgweg 2, Rekken

Tevens is er een actie gekoppeld aan dit Open Huis. Als u uw kind in maart 2018 aanmeldt ontvangt u een leuke attentie. Bent u niet in de gelegenheid deze dag langs te komen op een van onze locaties maar wilt u wel graag een kijkje komen nemen dan bent u welkom op een van de inloopochtenden.

Deze zijn op dinsdag 13 maart en vrijdag 16 maart van 9:00 uur tot 11:00 uur (m.u.v. de buitenschoolse opvang de Menno).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven