Plankenkoorts geeft twee voorstellingen

NOORDIJK – Miranda Oonk: ”Op 3 maart geeft toneelvereniging Plankenkoorts twee voorstellingen in ’t Haarhoes te Noordijk, Haardijk 2 De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar van 12 februari tot en met vrijdag 2 maart bij: * Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 op de maan-, dins- en donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur, *Tabakorie Rona te Neede. *U kunt ook via ons e-mail adres kaarten reserveren. Wij leggen ze dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar: [email protected]. De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Tijdens de pauze is er een verloting met prachtige prijzen!! We spelen het toneelstuk “De erfenis van tante Bella”. Het is van schrijver H. Roede van toneeluitgeverij Vink. De broers Berend en Albert erven van hun overleden tante Bella een verpauperde beautysalon.

Berend is ervan overtuigd dat de salon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goudgeld te verkopen is. Maar is dat wel zo’n goed plan? De beautysalon moet immers gewoon doordraaien en het klantenbestand van de salon is nou niet erg gemakkelijk! En dan is er ook nog personeel nodig. En zijn de beide broers wel de enige erfgenamen?? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken.

Op 3 maart kunt u deze geweldige klucht met een waterval aan grappen bekijken. Wij hopen op uw komst! Graag tot ziens, Toneelvereniging Plankenkoorts.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven