Plankenkoorts Noordijk op de planken

NOORDIJK – Miranda Oonk: ”Toneelvereniging Plankenkoorts uit Noordijk geeft zaterdag 3 maart a.s. twee voorstellingen in gemeenschapshuis ’t Haarhoes, Haardijk 2 te Noordijk. De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 12 februari tot en met vrijdag 2 maart bij: *Tabakorie Rona te Neede. * Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 op de maan-, dins- en donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur, *ook kunt u via ons e-mail adres kaarten reserveren.

Wij leggen ze dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar: [email protected] De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de zaal. Dit is incl. koffie/thee. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Aan het aantal zitplaatsen is een maximum gesteld. Bestel uw entreekaarten dus op tijd. We spelen het toneelstuk “De erfenis van tante Bella” Het is van schrijver H. Roede van toneeluitgeverij Vink.

We zouden het erg leuk vinden als u zich geheel in het verhaal laat opnemen en meeleeft met de verschillende personages die voorbij komen in de geërfde beautysalon van tante Bella. Graag tot ziens.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven