Boemerang zoekt speelsters en trainer

EIBERGEN – Het eerste volleybal damesteam uit Eibergen is op zoek naar versterking van hun team. Voor komend seizoen zoeken de dames nog een middenspeelster en een passer/loper die eventueel ook inzetbaar is op de diagonaalpositie. FYSIO Eibergen Boemerang DS1 speelt in de 2e divisie en bekleedt momenteel, met nog drie wedstrijden te gaan, de 5e plek op de ranglijst. Maar het team is niet alleen op zoek naar speelsters. In goed overleg is besloten dat Tim ten Pas na dit seizoen zal stoppen als hoofdtrainer. Een team is natuurlijk niets zonder een trainer, dus ook deze lege plek zal moeten worden opgevuld. Het bestuur van Volleybalvereniging Boemerang en het team zetten alle zeilen bij om zowel de benodigde speelsters als trainers te vinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven