DEO zet schooljeugd aan het voetballen

BORCULO – Op woensdagmiddag 4 april aanstaande organiseert voetbalvereniging DEO, evenals voorgaande jaren, het schoolvoetbalvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Aan dit Jan-Willem Schepers toernooi, dat gehouden wordt op het sportcomplex van v.v. DEO, doen ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee. Zo’n 135 kinderen in 15 teams van 8 basisscholen zullen op een sportieve manier strijden om de winst.

Er wordt gespeeld in zeventallen op een half voetbalveld. Het toernooi begint woensdagmiddag om 13.30 uur.
Uiteraard wordt ook gedacht aan de bezoekende ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten. Er is een springkussen aanwezig en de gezichten van de kinderen kunnen worden geschminkt.

Zo zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prachtige voetbalmiddag.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven