Groot eierzoekfestijn bij ’t Dommerholt

BORCULO – Net als voorgaande jaren, organiseert IJsboerderij ’t Dommerholt ook dit jaar weer een groot eierzoekfestijn. Dit festijn vindt plaats op Goede Vrijdag 30 maart. We verzamelen om 14:00 uur in de ijssalon. De Paashaas is ook dit jaar weer in een goede bui en verstopt maar liefst 100 gekleurde eieren in de speeltuin! Natuurlijk zit daar ook een gouden ei tussen.

Als je die vindt krijg je een prijsje! Tevens heeft de Paashaas nog een prijsje voor diegene die de meeste eieren vindt en voor de mooist verklede Paashaas. De gevonden eieren mag je meenemen naar huis.

Kortom, kom Goede Vrijdag 30 maart verkleed als Paashaas naar het grote eierzoekfestijn bij IJsboerderij ’t Dommerholt, Hambroekweg 6 in Borculo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven