Inschrijven OVM Gaanzeloop van start

GELSELAAR – Na ruim 15 jaar afwezigheid van de Gaanzeloop wisten de hardlopers afgelopen jaar de weg naar Gelselaar nog goed te vinden, met een deelname van 150 lopers was de eerste OVM Gaanzeloop 2.0 een groot succes.
Dit jaar staat het evenement eveneens weer op de kalender en er is zelfs een extra afstand toegevoegd. Wat wel blijft zijn de routes uit de vorige eeuw: door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan. De nadruk ligt hierbij op het woord “lijkt” want op 24 maart 2018 kan je opnieuw genieten tijdens de OVM Gaanzeloop 2.0.
De start en finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De afstanden die je kunt lopen zijn: 2,5 km, 5,5 km, 10,5 km en 16,1 km. Inschrijven kan vanaf nu via www.egvv.nl. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven