Kom buurt maken bij Besselinkschans

EIBERGEN/LIEVELDE – Op zondag 11 maart as hebben Paul en Maike klein Goldewijk namens team de Klok de omwonenden van Uitspatting de Besselinkschans in Lievelde uitgenodigd om “buurt te maken”. Ze willen dit moment ook aangrijpen voor anderen om kennis te komen maken dan wel om de Besselinkschans te komen bekijken. Vanaf 15.00 uur tot 17.00 uur is er een open huis. “We zouden het leuk vinden als mensen een bezoekje komen brengen”, aldus Maike”. “Natuurlijk trakteren wij op een drankje en lekker hapje en laten wij graag iets proeven uit onze eigen patisserie ‘Maikes Lekkernijen’. Tevens is er voor kinderen ranja en een springkussen”. Paul en Maike willen de Besselinkschans inzetten voor (huwelijks)feesten, bedrijfsfeesten en andere besloten bijeenkomsten bijvoorbeeld gecombineerd met outdoor activiteiten. Uitspatting de Besselinkschans is er om een feest te laten spetteren door het mooie van buiten te combineren met de voordelen van binnen. Het adres: Heringsaweg 18, Lievelde.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven