Miss Montreal komt naar Eibergen

EIBERGEN – Miss Montreal staat vrijdag 31 augustus in Openluchttheater Eibergen. De band van frontvrouw Sanne Hans zal onder meer nummers van het nieuwe album ‘Don’t Wake Me Up’ spelen.

Sanne Hans is een zeer veelzijdige artieste. De bandbreedte gaat van intieme luisterpop tot stevige rock en veel interactie met het publiek. De veelzijdigheid komt ook tot uiting door haar jury-deelname aan de ‘Voice of Holland’ en eigen popfestival Bierpop in Hardenberg. De kaartverkoop is vandaag begonnen. Een online ticket kost 27,50 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Aan de kassa kost een kaartje 30 euro. Er komt nog een voorprogramma. De poort gaat om 19:30 uur open.

Uitverkocht
De eerder aangekondigde concerten van The Best of Britain en Edwin Evers Band zijn uitverkocht. Voor de optredens van Ellen ten Damme en gastcollege Erik Scherder zijn nog wel kaarten te koop. Alle info en online tickets op www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven