Mizikale voorjaarsmiddag bij Zonnebloem

BORCULO – Op zaterdag 7 april is de Voorjaarsmiddag van de Zonnebloem Borculo/Haarlo in het Staring College aan de Herenlaan 2 in Borculo. De zaal is om 13.30 uur open en het programma duurt van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur. De kosten zijn 10 euro en aanmelden vooraf bij Gerrit Sprokkereef, (0545 ) 27 34 69.

Peter Jonk en the Dutch Vocals
De middag wordt verzorgd door Peter Jonk en the Dutch Vocals. Zij hebben een zeer uitgebreid repertoire, voor ieder wat wils, herkenbaar voor iedereen. Ze zingen op een gezellige en ongedwongen manier. Bijvoorbeeld de liedjes van Wim Sonneveld, Willy en Willeke Alberti, Gerard Cox, Frans Halsema en Jenny Arean. Diverse muziekstijlen komen voorbij, zoals het Nederlandse lied, een zeemansmedley, meezingers en mooie luisterliedjes.

U bent van hart welkom
De Zonnebloem richt zich op deelnemers met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. De Zonnebloem Borculo/Haarlo heeft een grote groep min of meer vaste deelnemers maar er is altijd plaats voor u, als u wilt kennismaken met de activiteiten van de Zonnebloem.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven