Ruurlo: Kinderkleding- en speelgoedbeurs

RUURLO – Het is eindelijk lente. De dikke truien, sjaals en warme jassen zijn verleden tijd, de voorjaarskleding kan weer tevoorschijn worden gehaald. Maar kinderen en tieners groeien snel en waarschijnlijk past veel kleding niet meer. Gelukkig staat de beurs van speel-o-theek De Dobbelsteen weer voor de deur. Voor mooie lage prijzen kan daar een volledige zomergarderobe worden gevonden in de maten 86 t/m 176 en XS en S: korte broeken, lange broeken, allerlei shirts, leuke jurkjes en rokjes, zomerjassen en ook zwem- en sportkleding. Op de beurs is de kleding overzichtelijk ingedeeld in een jongens- en meisjesafdeling. Alle kleding is op soort kleding en maat gesorteerd. Veel kleding hangt op kledingrekken. Naast het grote aanbod van kleding is er ook weer volop speelgoed op de beurs: spellen, puzzels, buitenspeelgoed, bouw- en constructiespeelgoed. Het is er allemaal.

Openingstijden 
De locatie van de beurs is de Grote zaal van ’t Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5. Op vrijdag 6 april is de beurs geopend van 18.30-20.30 uur en op zaterdag 7 april van 9.30-10.30 uur. De entree is gratis.

Meer informatie over de beurs: www.sotdedobbelsteen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven