Huldiging vrijwilliger Marietje Stapelbroek

BELTRUM – M.O.V. van geloofsgemeenschapMaria ten Hemelopneming heeft Vastenactiecollectant Mevrouw Stapelbroek-Hendriks gehuldigd. Vanaf het begin van de Missie-Ontwikkeling- en Vredeswerkgroep collecteert zij. Dit is al vanaf de jaren 80 in de vorige eeuw. Ze heeft  in het verleden al een pauselijke Pro Ecclesia-onderscheiding gekregen voor het vele werk dat ze binnen de parochie heeft gedaan. Ze leest ook maandelijks voor in het verzorgingshuis “ De Hassinkhof “ en verricht mantelzorg. Gezien haar leeftijd van 86 jaar is dit wel opmerkelijk. De werkgroep heeft haar gehuldigd met een boeket bloemen en een cadeaubon en wil hiermee ook de waardering uitdrukken voor al die vrijwilligers die zich in zetten voor het goede doel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven