Jubileum editie singels & essentocht

NEEDE – De Toerfietsclub WTC Neede, organiseert dit jaar voor de 25e keer de Singels en Essen tocht, op Zondag 22 April. De afstanden zijn 55-75 en 105 km en gaan door de mooie gedeeltes van de achterhoek en een stuk door Duitsland. De start is voor alle afstanden IJsclub Neede” aan de Waterleidingdijk 2 in Neede. Op de invalswegen staan verwijzingsborden, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Verder kan er gestart worden in Duitsland café Bernhard Niehuis” aan de Kockelwick 31 bij Vreden (alleen de afstanden 75 en 105km.

Alle routes zijn uitgepijld. De 75 en 105 km route hebben een gezamenlijke stop bij Café -restaurant “Bernhard Niehuis bij Vreden in Duitsland, waarbij de 105 km een extra lus fietst in Duitsland. Kortom, mooie routes om in het voorjaar te gaan fietsen.

De 55 km is niet alleen bestemd voor mensen op de racefiets je kunt deze uitdaging ook op een normale toerfiets / elektrische fietsen. Meer informatie: www.WTCNeede.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven