Knollentrekkers vieren 3 dagen feest

BORCULO – De Borculose Egerländerkapel de Knollentrekkers bestaat dit jaar 70 jaar. Dit wordt gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 april met diverse muzikale activiteiten. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een vrij toegankelijke receptie waarbij een ieder van harte wordt uitgenodigd, vanaf 20.00 uur. Tijdens deze receptie zal de kapel teven zijn nieuwe kleding presenteren en als klap op de vuurpijl ook een nieuwe naam.

Na 70 jaar vond men het tijd onder een andere naam verder te gaan. Een naam die beter aansluit bij de Böhmische muziek die de kapel speelt, maar ook de verbondenheid met de streek aangeeft. Op zaterdagavond is het tijd voor een speciale feestavond. De opening wordt verzorgd door ‘Knollen 3.0’ waarbij de kapel een uitstapje maakt naar een ander genre blaasmuziek en verrassende nummers gespeeld gaan worden. Ook worden twee nummer gespeeld samen met Boh Foi Toch, die daarna zorgt voor een spetterende afsluiting van de avond.

Kaarten zijn aan de kassa te koop voor € 12,50 Dan staat de zondag vanaf 11.00 uur in het teken van een gezellig festival. Met medewerking van de Knollentrekkers die dan onder de nieuwe naam optreedt, de Berkelkapel, Kappie & Johan en de Sleppers. Kaarten voor dit festival kosten slechts € 5,- Meer informatie over de blaaskapel en dit jubileumweekend is te vinden op www.knollentrekkers.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven