Nieuwe sportschool opent in Eibergen

EIBERGEN – Sinds begin april wordt op de Brink 26 in Eibergen gewerkt aan de eerste vestiging van Movado Sports 24/7 in de regio. Movado Sports 24/7 staat voor een laagdrempelige en gezellige fitnessvoorziening waar de leden 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom zijn.

Eigenaren Wim de Jonghe en Leon Beelen spelen hiermee in op het gemak voor de inwoners van Eibergen en omgeving. Er kan lekker dicht bij huis gewerkt worden aan de vitaliteit! Sinds 14 april is voorinschrijving al mogelijk bij Movado Sports 24/7, en veel Eibergenaren hebben hiervan al gebruik gemaakt. De club zal gedurende de verbouwwerkzaamheden vier dagen per week op vaste tijden geopend zijn voor inschrijvingen.
Movado Sports 24/7 is een vertakking van de bestaande sportscholen van Movado Sports in Goor en Holten. Er zal in de 24-uurs vestiging in Eibergen met hetzelfde beleid en grotendeels dezelfde formule gewerkt worden als bij de succesvolle grotere ‘niet 24-uurs’ vestigingen in Goor en Holten.

Met openingstijden 24/7 dient Movado Sports het gemak van de mens. Dagelijks wordt je in de media op het hart gedrukt dat regelmatig bewegen noodzakelijk is voor een goede gezondheid. Je zult lekkerder in je vel zitten, minder stress voelen en natuurlijk op een verantwoorde manier op een gezond gewicht kunnen blijven door wat extra vet te verbranden.

Movado Sports 24/7 heeft gezelligheid en prettig contact met de leden hoog in het vaandel staan. Er is dan ook bewust gekozen voor een kleinschalige club waarmee sfeer en beleving benadrukt kunnen worden. Op vaste tijden zullen er deskundige trainers en begeleiders aanwezig zijn om je, indien gewenst, persoonlijk advies en begeleiding te kunnen geven. Het niveau van dienstverlening is hoog en de faciliteiten zijn modern en professioneel, terwijl de kosten voor een lidmaatschap toch beperkt zijn gebleven. Jongeren tot en met 21 jaar genieten zelfs nog van een extra voordeeltarief.
De vestiging van Movado Sports 24/7 is in het centrum van Eibergen gesitueerd waarmee het altijd gemakkelijk toegankelijk is en waarmee ‘gezond en verantwoord bewegen’ niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk centraal in de samenleving kan staan.

De geavanceerde beveiliging van de club (die bewezen is toegepast in andere 24/7 fitness clubs) zorgt ervoor dat leden zich ook zonder dat er personeel aanwezig is, volledig veilig voelen bij Movado Sports 24/7.
De club zal voorzien zijn van de nieuwste moderne fitnessapparatuur. Bovendien zal er een ruimte ingericht zijn voor functioneel trainen en trainingen of clinics in klein groepsverband.

De club aan de Brink 26 opent 12 mei haar deuren. Wie zich tijdens de voorinschrijving inschrijft krijgt daarmee een ‘levenslange’ hoge korting. Meer informatie over de club vind je ook op de Facebookpagina en op de website http://www.facebook.com/movado247eibergen en op www.movadosports.nl/24-7-fitness

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven