Veldhuis & Kemper komen naar Eibergen

EIBERGEN – Veldhuis & Kemper staan met hun nieuwe voorstelling ‘Geloof ons nou maar’, zondag 24 juni om 14:30 uur in Openluchttheater Eibergen. De capaciteit van het theater wordt verkleind naar een intieme locatie. Meteen voor het podium worden op het swingplein stoelen geplaatst.

‘Geloof ons nou maar’, is het negende programma van het cabaret-duo en zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die Veldhuis & Kemper maakten. Confronterend, grappig en ontroerend. De online kaartverkoop is vandaag begonnen. Een ticket kost 23 euro, inclusief alle bijkomende kosten. Als er kaarten over zijn is er nog een dagkassa (25,50 euro).

OLTskool
De jaarlijkse soul & funk dansavond OLTskool wordt dit jaar gehouden op zaterdag 23 juni. Te gast is de soul/funk sensatie Soul Solution met leadzanger David Dam (finalist The Voice of Holland). Hits van vroeger en nu worden in een hoog tempo afgewisseld. James Brown, Prince, Michael Jackson, Bruno Mars, Marvin Gaye; het komt allemaal voorbij. Tussen de drie sets en tijdens de afterparty draait de Rotterdamse deejay Ronny Hammond.

OLTskool wordt helemaal on the floor (swingplein) gehouden. De tribunes worden afgeschermd. De capaciteit is beperkt (500). Een online voorverkoop ticket kost 8,50 euro. Als er kaarten over zijn is er een dagkassa (11,–). Online tickets zijn vanaf nu te koop.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven