VIOS Beltrum start recreatief voetbal

BELTRUM – Vanaf zondag 29 april start VIOS Beltrum met recreatief voetbal op de zondagmorgen. Deze ochtend is in het leven geroepen door de afdeling recreatief voetbal binnen VIOS, met name Gerard Hartjes.  Hierbij is het in eerste instantie de bedoeling om iedereen die stopt of gestopt is met voetballen (vooral ouderen) weer aan het voetballen te krijgen. Op het moment dat leden stoppen bij een team dat in competitie verband speelt, wordt er door de club nog geen alternatief geboden, voetballers stoppen en zullen niet meer op het veld te bewonderen zijn. In de regio achterhoek zijn er al meerdere clubs die alternatieven bedacht hebben voor iedereen die graag willen voetballen maar niet meer in competitie verband willen spelen. Nu heeft Gerard Hartjes dit opgepakt bij VIOS B. om op de zondagmorgen 50+ers weer aan het voetballen te krijgen. Ook al heb je nog nooit gevoetbald en wil je graag meedoen, iedereen is welkom. Op dit moment hebben zich al 19 personen aangemeld en staan te popelen om op 29 april te beginnen.

Het is de bedoeling om elke zondagmorgen van 10.00u t/m 11.00u met vooral veel plezier en gezellig met elkaar een balletje te trappen in partij vorm. Hierbij zijn de volgende regels: geen lichamelijk contact, geen hoge ballen spelen en geen slidings maken. “Het is net iets anders dan Walking Voetbal, want bij ons mag je wel gewoon rennen”, zegt Gerard. Aldus een leuk alternatief om één uur in de week gezellig samen te kunnen voetballen.
Wil je graag meedoen op de zondagmorgen en ben je 50+, neem dan contact op met Gerard Hartjes [email protected] of 0683577692. Meedoen is geheel vrijblijvend en je hoeft geen lid te zijn of worden van de vereniging VIOS B.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven