Voorjaarsconcert ‘Beltrum’s got talent’

BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum geeft op zaterdag 14 april om 20.00 uur in Sporthal de Sonders een bijzonder voorjaarsconcert. Onder de noemer ‘Beltrum’s got Talent’ presenteren diverse performers van Beltrumse bodem hun verassende talent aan u. Zij worden daarbij begeleid door ons orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen en onze slagwerkgroep onder leiding van Kevin Tolkamp.

Zang en beeld
Laat u verrassen door de opzwepende beats van DJ Jack Helms die een spannende opmaat vormen naar Pirates of the Carribean, uitgevoerd door ons orkest. ‘Sneltekenaar’ Bart klein Gunnewiek vertaalt de klanken van ‘Lord of the Rings’ in een bijzondere tekening. Zangeres Hilke Beijer brengt soul met haar versie van ‘Natural Woman’. Liefhebbers van historisch Beltrum komen aan hun trekken tijdens de vertoning van nostalgische beelden door Stichting Oud Beltrum.

Verrassend en veelzijdig
Na de pauze kunt u genieten van een funky performance van Springgroep VIOS Gym, opgevolgd door een verrassend optreden van Tan. Zij zal zoveel mogelijk loempia’s gaan rollen, begeleid door een bijpassend arrangement van de A-slagwerkgroep, om deze na het concert aan te bieden aan het publiek. Ook zang ontbreekt niet, met een sfeervolle vertolking van ‘Laat me’ door Hilke Beijer en een divers optreden van Zangvereniging Rhumtas. Met een kwinkslag naar de gabbercultuur zal onze slagwerkgroep de avond vrolijk afsluiten.

Kaarten bestellen
Kaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop via www.concordiabeltrum.nl online te bestellen. Loopt u tegen bestelproblemen aan of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven