Festival zoekt standhouders en talent

EIBERGEN– Openluchttheater Eibergen zoekt voor het jaarlijkse Achterhoekse Streekfestival nog enkele standhouders èn streektalent. Het is voor het eerst dat er een bescheiden open inschrijving is. De voorgaande edities was het uitsluitend mogelijk op uitnodiging deel te nemen. Het evenement heeft plaats op zondag 8 juli en trok vorig jaar zo’n 4.000 bezoekers. ‘’Het festival draait om sfeer en beleving. Alleen producten en ‘buitengewone’ dingen  met kwaliteit, sfeer, originaliteit en beleving komen in aanmerking. Kunstenaars bieden we een gratis stek aan’’, meldt de organisatie. Inmiddels is 80 procent op uitnodiging ingevuld. ‘’Maar het leek ons leuk om open te staan voor iets verrassends dat wij nog niet kennen, vandaar.’’ Standhouders en kunstenaars die belangstelling hebben kunnen mailen met [email protected]. Het festival biedt voor het eerst Achterhoeks streektalent een eigen podiumplek. Streekgenoten met zang- of gitaartalent, dansers, verhalenvertellers, jongleurs en andere ontluikende pareltjes krijgen de gelegenheid zich te presenteren aan een groot en divers publiek. Kandidaten kunnen voor meer informatie en opgave mailen naar [email protected].

 

Het Achterhoeks Streekfestival duurt van 11:00 tot 19:00 uur. Er zijn optredens van onder meer Old N-ijs, entertainer/kok Iwan Dam, VespAudio, straattheater, cabaretier Thijs Kemperink en de huisband Balkanari. Uit het hele land komen foodtrucks en er zijn tientallen standhouders met zeer uiteenlopende producten. Ook is er veel gratis kindervertier.

Alle info en online tickets zijn te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl. (foto Henk ter Horst)

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven