Handwerkcafé bij de Lebbenbrugge

BORCULO – Voor het tweede jaar is er een handwerkcafé bij Museum ‘de Lebbenbrugge’. Ingaande het nieuwe seizoen organiseert museum “de Lebbenbrugge”opnieuw een maandelijks handwerkcafé. Iedereen met naald en draad is welkom. Voor de gezelligheid, maar ook voor het onderhouden of aanleren van een van de vele technieken die bekend zijn. De techniek waarin gewerkt wordt bepalen de deelnemers zelf: haken, breien, borduren, patchwork, quilten en kantklossen zijn slechts een paar voorbeelden. Maar ook wie meer wil weten van of kennismaken wil maken met spinnen en weven is van harte welkom. Het is inspirerend om elkaars werk te bekijken, elkaar te adviseren en nieuwe ideeën op te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u een handwerktechniek leren? Laat het weten aan de organisatoren. Mail uw vraag of verzoek naar [email protected] en u wordt uitgenodigd voor een volgende bijeenkomst waar een handwerkster u en de andere aanwezigen de gewenste techniek uitlegt en leert.

Het handwerkcafé is op de volgende dagen in de olde schure van museum ‘de Lebbenbrugge’, Lebbenbruggedijk 25, 7271 SB in Borculo: zondag 27 mei – donderdag 14 juni – zondag 22 juli – donderdag 16 augustus – zondag 23 september en donderdag 18 oktober.

Aanvang: 14.00 uur. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven