Inwoners Rekken starten kook-project

REKKEN – Met ingang van 5 juni kunnen inwoners van Rekken op de 1e dinsdag van de maand komen eten in Den Hof aan de Lindevoort in Rekken. Een groep enthousiaste vrijwillige koks heeft een maaltijd klaargemaakt. Deze bestaat uit 3 gangen en wordt opgediend aan mensen die het gezellig vinden om samen te eten. Of je nu jong bent of iets ouder, iedereen is welkom . Samen eten verbindt. Aanmelden wel graag, zodat de koks weten voor hoeveel mensen ze moeten koken. Bij aanmelden kunnen evt. dieetwensen doorgeeven worden. Dit kan bij: Alie Sieben, tel. 0545-431656 of mail: [email protected]. De inloop is vanaf 12.00 uur en het eten wordt opgediend om 12.30 uur. De kosten voor de maaltijd bedragen 7.50 euro p.p. en evt. drankjes zijn apart bij te bestellen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven