Concordia (ont)goochelt op Mariaplein

BELTRUM – Wat tovert een muziekvereniging op een doordeweekse avond uit de hoge hoed? Dat is niet uit te leggen, dat moet je meemaken… Op donderdag 5 juli vanaf 19:30u (Mariaplein Beltrum) zal muziekvereniging Concordia met al haar leden een open air concert geven en alle muzikale capriolen uit de hoge hoed toveren. Luchtige stukken en zomerse nummers worden ontgoochelt. De Slingelandkapel sluit de avond af, speciaal voor de terrasgangers, die zo van twee dingen tegelijk kunnen genieten: Duitse Egerländer én een lekker koud biertje op het verwarmde terras van Dute. Voor de mensen die meer van goochelen houden dan van muziek is er een bekende Mistery Guest, sta ook versteld van zijn gegoochel maar… ‘loat oe niks wies maken’. Uiteraard is dit open-air pleinconcert vrij toegankelijk en voor alle leeftijden veelbelovend. Kom vooral SAMEN om er een betoverende zomerse avond van te maken, in hartje Beltrum. (Indien we onvoorspelbare weersomstandigheden niet kunnen weggoochelen zullen we in Dacapo er een veelbelovende avond van gaan maken met daarna een genoodzaakt drankje in de ‘Nootzaak’.)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven