JEBROER op het zomerfeest in Neede

NEEDE – Miljoenen views op social media en een agenda die geen ruimte voor slapen overhoudt. Eén ding is zeker, niemand kan de populariteit van JEBROER zijn ontgaan. Op vrijdagavond 24 augustus staat hij in de feesttent van het zomerfeest in Neede. JEBROER is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit. Hoewel hij in zijn tienerjaren voor zijn omgeving soms onhandelbaar was, veranderde de goedlachse familieman dankzij zijn open houding in ieders broer. In 2010 bracht hij zijn debuutsingle ‘Btje vliegen tog’ uit. Daarna volgden ‘Engeltje’, ‘Me Gabber, ‘Banaan’, ‘Marathon’, ‘Leven naar de dood’ en ‘Hatsikidee’.

Spraakmakend was uiteraard zijn hit ‘Kind van de Duivel’. Dominees waarschuwden voor de track en optredens dreigden te worden gecanceld. Politici bemoeiden zich er mee maar JEBROER is niet te stoppen. JEBROER staat garant voor een energiek live optreden met aanstekelijke elektronische hiphoptracks. Zijn boodschap: je moet het leven elke dag opnieuw maximaal vieren.

Niet alleen JEBROER komt naar Neede maar ook de 538 DJ’S ON TOUR. Radiostation 538 is al jaren de populairste jongerenzender van Nederland en staat garant voor een spetterend feest. Uiteraard zullen in de feestten de lasers en confetti kanonnen niet ontbreken.

Kaarten voor de vrijdagavond kosten 10 euro (inclusief 1 consumptiemunt) in de voorverkoop en 12 euro aan de kassa (zonder consumptiemunt). Vanaf zaterdag 30 juni zijn de kaarten verkrijgbaar bij Tabakorie Rona, Oudestraat 6 in Neede.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven