Open dagen bij ”Jookies” in Eibergen

EIBERGEN – Op vrijdag 29 juni van 13:30 tot 17:00 en zaterdag 30 juni van 11:00 tot 16:00 zijn er weer open dagen bij Jookies handwerkatelier aan de Nieuwstraat 71 in Eibergen. Een gezellig en productief cursusseizoen zit er weer op. Net als vorig jaar wordt het afgesloten met twee gezellige dagen waarin werkstukken van cursisten geëxposeerd worden. Daarnaast is te zien wat er volgend seizoen aan cursussen  aangeboden wordt. De expositie vindt plaats in de  NPB kerk. Deze is gelegen tegenover het atelier.

Er zijn quilts van beginnende quiltsters te zien maar ook gevorderde quiltsters showen er hun werk. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn met veel geduld en liefde gemaakt. Naast quilts zijn er diverse andere werkstukken te zien zoals kleine geborduurde accessoires en gebruiksvoorwerpen in de kartonnage techniek. In het kerkje wordt koffie en thee met wat lekkers aangeboden.

In de koffie ruimte kun je gezellig gaan zitten handwerken. In het atelier kun je een workshop volgen en informatie over het nieuwe cursusseizoen krijgen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven