”Gezellige middag voor oudere jeugd!”

NEEDE – Net als vorig jaar slaan SEN’76 en de Nationale Jammarkt op donderdag de handen ineen, met in de feesttent ’s middags voor de ‘oudere jeugd’ van Neede de traditionele Jamtafel (daags na de Jammarkt). Het Brook Duo en Tranen met Tuiten zorgen deze middag voor de muzikale omlijsting in de SEN-tent. Op donderdag 23 augustus vanaf half twee in de middag is iedereen welkom voor deze gezellige middag. De optredens beginnen om 14.00 uur. Gert-Jan Oplaat en Hennie Tijink van het Brook Duo uit Markelo zijn weer van de partij met hun dialectmuziek in de Duitse en Oostenrijkse sfeer, het Needse koor Tranen met Tuiten onder leiding van dirigent Erwin Boonk verschijnt eveneens ten tonele. Na de optredens schuift om 16.00 uur de nieuwe Jamkoning(in) van Neede aan tijdens de geheel verzorgde gratis maaltijd met heerlijke broodjes jam. De gezamenlijke Jamtafel kan ook dit jaar weer worden gedekt en worden voorzien van belegde broodjes dankzij vrijwilligers; zij gaan op de Nationale Jammarkt langs bij de standhouders om fruitig & zomers beleg voor de middagmaaltijd in te zamelen.

 

In de SEN-tent laten de ouderen zich lekker verwennen met koffie, thee en broodjes. En natuurlijk zoetigheden als jam en marmelade die worden aangeboden door sponsoren en door alle standhouders van de jammarkt.

Alle Needenaren worden van harte uitgenodigd om op donderdag 23 augustus naar de SEN-tent te komen, de entree is gratis. Vervoer nodig? Bel dan de Vlearmoesbus: 06 57 326 873.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven