‘Beroemde steenexpert’ komt naar Eibergen

EIBERGEN In de week van 20 augustus zal Professeur Pierre Cailloux, welke bekend staat als bijzonder en beroemd steentjesexpert, Eibergen aan doen. Door de werkzaamheden aan de nieuwe N18 in Eibergen, is Professeur Pierre Cailloux zeer geïnteresseerd geraakt in de bijzondere stenen die zijn blootgelegd tijdens de aanleg van de weg. Pierre Cailloux is in het dagelijks leven voornamelijk bezig in de steengroeves in Frankrijk, maar ziet zijn bezoek aan Eibergen als zeer waardevol. Aangezien Cailloux rondom de nieuwe N18 aan het werk zal zijn, is het denkbaar dat de kinderen die deelnemen aan het jaarlijkse Kinderdagkamp in Eibergen, enige hinder kunnen ondervinden tijdens de dagelijkse fietstocht vanaf de Maat naar het Slingebos.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven