Kom shoppen bij brandweer Eibergen

EIBERGEN – Wist je dat je bij een woningbrand gemiddeld 3 minuten hebt om jezelf en je huisgenoten in veiligheid te brengen?! Lukt je dat? Wat moet je daarvoor doen? Om hier achter te komen kun je vanaf 4 september tot en met 13 oktober 2018 terecht in de ‘Three Minute Store’ van brandweer Noord- en Oost-Gelderland in Eibergen.

Eerder was de ‘Three Minute Store’ te vinden in Zutphen, Doetinchem, Harderwijk, Apeldoorn, Winterswijk en Wezep. Dit ‘Pop-Up Store concept’ is bedoeld om de inwoners van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland over brandveiligheid voor te lichten.

Openingstijden
De winkel is te vinden op de Brink 14a in Eibergen.
De brandweerwinkel is op de volgende dagen open:
Dinsdag (marktdag) van 10.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag van 13.00 uur tot 20.30 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur

Officiële opening
Op dinsdag 4 september om 13.00 uur wordt de Pop-Up Store officieel geopend door burgemeester Joost van Oostrum. Iedereen is van harte welkom om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven