Nieuwe opzet sportuurtjes gaat van start

EIBERGEN – Op dinsdag 4 september en donderdag 6 start de Sport Federatie Berkelland(SFB) met een nieuwe opzet van de SFB Sportuurtjes voor alle kinderen van de basisscholen in Berkelland. Zo wordt er vanaf 4 september elke dinsdag in Eibergen van 15.30-16.30 uur een wisselend sportuur aangeboden in of in de buurt van de Pickerhal al dan niet in samenwerking met een sportvereniging. Bij goed weer en als de sport het toe laat kan er bijvoorbeeld op de Maat gesport worden. We proberen het weer zo goed mogelijk te voorspellen en via de SFB-facebookpagina aan te kondigen waar we gaan sporten dan kun je daar qua sportkleding rekening mee houden.

Opgeven hoeft niet meer, je komt gewoon op tijd naar de Pickerhal en daar is het elke keer weer een verrassing wat we gaan doen. De ene keer sporten we samen met een vereniging en de andere keer verzorgen we bijvoorbeeld een spel. Op de donderdagen vanaf 6 september zal de rest van Berkelland bezocht worden met wisselende sportuurtjes van 15.30-16.30 uur. We starten in Noordijk en sluiten op 29 november de reeks sportuurtjes af met Pietengym in Eibergen. Kijk voor het volledige rooster en de locaties op www.sportfederatieberkelland.nl of op onze SFB-Facebook/Instagrampagina.

De kosten voor deelname aan de sportuurtjes zijn €1,50 of €12,50 voor een Sporturenkaart(10x). Mochten er verenigingen zijn die graag mee willen werken aan de sporturen, dan kunnen ze contact opnemen met de SFB. Dat kan via [email protected] of 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven