Film ‘The Florida Project’ in bibliotheek

BORCULO – Op vrijdag 14 september aanstaande zal in de Bibliotheek Borculo de film ‘The Florida Project’ te zien zijn. De film begint om 20.00 uur en kaarten à €5,00 zijn die avond aan de kassa te koop. Bibliotheekleden krijgen op vertoon van hun bibliotheekpas €1,00 korting. Wees er snel bij, want vol is vol.

In ‘The Florida Project’ brengt de zesjarige Moonee de zomer door samen met haar jeugdige moeder Halley in een motel in Kissemmee, Florida. Terwijl het meisje samen met haar vrienden Scooty, Dicky en Jancey een vrolijke tijd vol avonturen en verwondering doorbrengt, hebben de ouders van de kinderen een veel minder rooskleurig bestaan. Halley heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen en probeert op allerlei manieren iets bij te verdienen. Omdat ze zelf eigenlijk nog maar een twintiger is, lukt het opvoeden van haar kind niet zo goed, en houdt de conciërge van het gebouw meer een oogje in het zeil. Toch kan dit de aandacht van de kinderbescherming niet weghouden.

Onder de naam Cine-breng vertonen vijf bibliotheken in de Achterhoek in de wintermaanden maandelijks hun films. Op een vaste dag worden in de verschillende bibliotheken films gedraaid. In de vestigingen Borculo, Groenlo, Neede, Eibergen en Ruurlo ligt meer informatie over het filmprogramma.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven