Gratis museumdag bij Lebbenbrugge

BORCULO – Bij boerderijmuseum De Lebbenbrugge is het op zaterdag 8 september  van 11.00 tot 17.00 uur  Open monumentendag. Op die dag is het museum gratis te bezoeken. ‘s Middags in het bezoekerscentrum van het museum om 13.30 uur een klein maar fijn cultureel festijn.

Bij het weer samenbrengen van het werk van twee grote Achterhoekers, Willem Sluiter en Hendrik Willem Heuvel passen jubelklanken. Daarom worden zij op zaterdag 8 september in Borculo ook bezongen. Ben Wagenvoort en het koor Musica Vocale verzorgen op deze zaterdagmiddag twee keer een presentatie. De eerste presentatie, waarbij ook de overdracht plaats heeft van de oude Sluiterbundel, begint om half twee.

De tweede om 15:00 uur. Mocht er nog belangstelling zijn voor een derde presentatie dan zal deze zonder koorzang plaatsvinden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven