Hondenplons Eibergen dit jaar iets anders

EIBERGEN – Roy Hassink: ”Dit jaar doen we het anders dan anders. We hebben besloten om dit jaar de hondenplons in 3 groepen te verdelen. Kijk dus goed in welke groep je hond past en welke tijden we daar voor hebben uitgekozen.

Groep 1: Aangelijnd zwemmen 10.00 tot 11.00 uur. Dit uur hebben we vrij gemaakt voor honden die niet los kunnen i.v.m niet sociaal zijn naar andere honden. In dit uur is het verplicht de hond aan de riem te houden.

Groep 2: Kleine honden tot 12 kilo van 11.30 tot 12.30 uur. In dit uur geven wij de kleine hondjes de gelegenheid om te zwemmen. Los of aangelijnd. Deze groep mag blijven tot 16.00 uur maar moet rekening houden dat de grote honden zich om 12.30 uur toevoegen om te kunnen zwemmen.

Groep 3: Voor alle sociale honden. 12.30 tot 16.00 uur.

Daarnaast kunnen hondenbezitters dit jaar samen met hun hond ‘suppen’ op een plank, dit is nieuw! Iedereen mag het proberen.

Wij vragen deze dag €4,- per hond. De plons wordt gehouden bij zwembad het Vinkennest in Eibergen. Datum: 16 september.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven